Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 54 common:people_all_forms

Кольоровий тиждень початкової школи 2018 - 2019 н. р.

Date: 27 жовтня 2018 о 16:33
527 views

Дуже цікавим і насиченим видався тиждень початкових класів в Анталовській загальноосвітній школі 1-2 ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів (словацької мови) під яскравою назвою «Кольоровий тиждень», який відбувся з 22 по 26 жовтня. Кожен день тижня був присвячений певному кольору, мав свою тематику та девіз. Усі учні і вчителі приходили в тому кольорі, якому відповідав  день.  Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках тижня, розвивали  творчість школярів, навчали  їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.

    

     Понеділок, день жовтого кольору « День посмішок » виявився дуже сонячним і яскравим.  Жовтий колір – це колір сонця, радості, оптимізму і творчості. У цей день школа була сповнена радості та сміху, а свій настрій учні відобразили за допомогою смайликів.

                                             

                                       

 

      А вівторок у нас був червоним«День сердечок ». Яскравим, чарівним, неповторним… Недарма червоний асоціюється з сонцем, вогнем, енергією, коханням. Він  надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативних емоцій. . День минув швидко і весело .

      

     

   

      Середа  була зелена « День природи ». Зелений колір – скромний, спокійний, вологий, м’який. Це колір природи і рослин. Без них неможливе життя. Отже, сьогодні ми вчилися любити природу, берегти її, бути з нею одним цілим. Найкраще про це свідчать  творчі роботи учнів.

    

     

     Четвер зафарбувався у синій колір« День води ». Тематика дня дозволила поговорити про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Адже синього так багато на нашій планеті і він має дуже важливе значення для нас.. Це колір вічності, таємниці та глибокого спокою, вважається кольором інтуїції, стимулює мислення. А як красиво він виглядає! Захопленню та гарному настрою не було меж.

    

    

      Останній день тижня у нашій шкільній родині склався різнобарвними пазлами. Це був  різнокольоровий день « День талантів ».  Колектив та учні поставилися з відповідальністю до підготовки свята. Всі вдягнули  вишиванку – національний український одяг, як символ єдності українського народу.

     Зокрема, 4 клас підготував виховний захід, на якому розповідали про історію української вишивки, про значення кольорів та символів, про те, що кожному регіону України притаманна своя вишивка. Адже, ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

     А для створення гарного настрою діти співали, танцювали та розважались.

    

    

    

     

        Протягом тижня ми переконалися, як кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, інноваційні педагогічні технології і творчий підхід вчителів початкових класів (Чубарь Я. С., Малинич Л. Й., Нападій Е. М. та Йордан А. М. ), допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Посмішки не сходили з облич дітей. Вчитися, дійсно, цікаво і весело! Діти  із задоволенням провели час.

Comments:
Only authorized users can leave comments.